Skip to main content
Telefon comenzi: 0788 422 070
E-mail: comenzi@danessa.ro
Cu motivație și entuziasm
totul devine magie
Despre noi

Cofetăria Danessa Oradea

a luat ființă ca o mică afacere de familie în anul 2003. Treptat s-a dezvoltat, alimentată de pasiunea pentru domeniu și dăruirea pe care membrii ei au depus-o. În laboratorul Danessa împletim rețetele tradiționale (amandina, savarina, cremeșul, doboșul, tortul de zahăr ars sau salamul de biscuiți) cu o varietate de prăjituri moderne (patice macarons, muss de ciocolată, biscotto, iaurt sau pepene) și cu rețete proprii, adaptate în funcție de gustul clienților fideli, mari amatori de dulciuri.


Surpriza – prăjitura ce are de toate, dar nimic prea mult este creată după o rețetă proprie. În timp, compoziția sa: caramelul, crema de vanilie și fărâma de ciocolată au contribuit ca Surpriza să devină produsul ce se identifică în totalitate cu Danessa.


Suntem deschiși înspre noutate și luăm în considerare sugestiile clienților noștri, cât timp ingredientele naturale pe care le folosim nu sunt înlocuite cu soluții adiacente, iar cremele se prepaă în mod tradițional, prin fierbere. Cofetăria Danessa este asăzi o mare familie care include atât personalul închegat și menținut încă de la începuturi, cât și clienții fideli: cei care și-au îndulcit copilăria cu dulciurile Danessa, au solicitat tortul de nuntă și pe cel al copiilor la botez tot aici, au rămas consecvenți, ne-au recomandat și cărora le mulțumim – datorită lor existăm și progresăm în fiecare zi.

Authentic Tradition

Torturile noastre

Fie că este vorba despre o aniversare, o nuntă sau un eveniment festiv al companiei, noi iți putem oferi tortul pe care ți-l dorești. Poți veni cu propriul model sau poți alege unul dintre modelele noastre, gustul va fi mereu același. Laboratorul este dotat la standarde europene, cu echipamente și utilaje de ultimă generație. Echipa compusă dintr-un efectiv de 12 cofetari constituie o echipă bine închegată, încă de la înființare.

După ani de muncă, echipa Danessa continuă să pună suflet în conceperea fiecărui produs, conlucrează în mod impecabil și acordă atenție celui mai mic detaliu. Produsele se livrează în condiții speciale, la temperatura optimă, atât în județul Bihor cât și în județele învecinate.

Cum  vrei să arate tortul tău?

  • Formă: rotund, pătrat, etajat

  • Glazură: frișcă, ciocolată, ciocolată albă, fondant

  • Blat: simplu, ciocolată, vanilie

  • Cremă: vanilie, ciocolată, cafea, fructe

  • Decorațiune: floral, geometric, abstract, personaje

Prăjiturile noastre

…sunt făcute cu pasiune, de maeștri cofetari cu o experiență bogată. În cofetăria noastră veți găsi mereu produse proaspete și savuroase, preparate după rețete tradiționale, cât și după rețete noi, pe care le inovăm permanent. Folosim ingrediente proaspete, de la furnizori de încredere, verificate temeinic de către personalul nostru.

Webmail | Copyright © . Toate drepturile rezervate Coferăria Danessa Oradea.
Web Hosting & Web Design by Weblike PRO